Terapi for dig


TERAPI FOR DIGHvornår kan du have glæde af terapi ?


VANSKELIGE PERIODER I LIVET

Du står i en udfordrende livssituation. Du kan have brug for støtte og hjælp i denne vanskelige periode af dit liv. Måske er du i krise og har brug for en støttende hånd. Det kan være svært med opsigelse/fyring fra jobbet, skilsmisse, dødsfald i familien, personlig konkurs eller være ramt af sygdom. 


Eller du står i en situation, hvor du skal tage et vigtigt valg og du er i tvivl om hvilken vej du skal vælge at gå. Du vil helst ikke inddrage familie eller venner, da de er en del af valget. Eller måske er du lige blevet færdig med en uddannelse og hvad så nu ?  Måske er du lige blevet pensioneret eller står over for at skulle det. Eller dit barn skal snarts fødes og det er en ny virkelighed for dig at forholde sig til.   


KNASTER I RELATIONER

Du er kørt træt i vanskelige relationer med mor, far, søster, bror, kæreste, ægtefælle, ven, arbejdskollega, chef. Du oplever at problematiske mønstre gentager sig igen og igen i relationer. Du undrer dig over, hvordan det kan være og kan ikke finde hoved og hale i det. Du ønsker inderligt, at det hele kan være anderledes og har brug for hjælp og professionel støtte.


STRESS

Du kører dig selv hårdt, for din indre dommer er konstant på spil og hvisker til dig "Det kan du gøre bedre - tag dig nu sammen". Det hele bliver overvældende og du bliver angst - for hvad nu, hvis du ikke er god nok ? Du oplever at stressen lurer lige om hjørnet og du tænker på,  hvor længe du mon holder i det, som du står i, lige nu og her.


LIVET VIRKER GRÅT OG MENINGSLØST

Du sidder "fast" og synes at det hele er gråt, meningsløst. Du tænker måske: "Hvor blev livet af ?" Eller hvad er meningen med livet ?". Du er angst. Deprimeret. Føler dig ensom.


Eller du er ramt af én, for dig, voldsom hændelse, som har fået dig til at tænke over, hvem du egentlig er som menneske - "Hvem er jeg egentlig". "Hvordan er jeg blevet den jeg er". Du ængstes måske over din eksistens og føler dig noget magtesløs eller afmægtig.


ØNSKE OM AT LÆRE DIG SELV BEDRE AT KENDE OG FOLDE DIG MERE UD

Måske ønsker du at gå på opdagelse i den du er og folde dig selv mere ud. At lære dig selv bedre at kende og undersøge, hvordan du er i kontakt med dig selv indadtil og bruge det i kontakt med andre udadtil. Du mangler et personligt frirum med en udenforstående fra dine normale cirkler, hvor du kan træde mere i eksistens som den du er. I dit eget tempo.


PÅRØRENDE SOM ER RAMT AF FYSISK ELLER PSYKISK SYGDOM OG DET ER SVÆRT

Du har brug for støtte, da du har fysisk eller psykisk sygdom tæt inde på livet i familien eller hos dine nærmeste. Dine ressourcer er ved at være opbrugt og du har brug for at passe på dig selv samtidig med at du kan støtte dine nærmeste. 


MIN STØTTE TIL DIG

HVAD JEG HJÆPER DIG MED

Du og jeg arbejder terapeutisk med de tanker, følelser, handlinger og hændelser, der gør at du sidder fast, er depressiv, angst eller har relationelle vanskeligheder. Eller det du bringer ind i det terapeutiske rum.


I kraft af dit og mit arbejde sammen - vores relation - undersøger og arbejder vi med dine udfordringer såvel som temaer. Med det formål at kaste lys på blinde pletter, gamle mønstre og finde ind til dine ressourcer og potentialer, som kan give dig mulighed for at træffe værdige valg i et meningfuldt liv.   


Terapi til livet, så du opdager mere om dig selv og kan folde dig mere ud. Som den du er. Personligt, i dine relationer, på jobbet eller lige der, hvor du er nu. Til det, som du har brug for.


TIDSFORLØB FOR TERAPIEN

"Hvor meget tid skal jeg mon bruge ?" spørger du måske. Her er svaret, at det er meget forskelligt fra person til person,  hvor lang tid der er brug for i  et terapiforløb. Nogle gange kan et par samtaler være afklarende og en hjælp i livet.


Andre gange giver det god mening at terapien strækker sig over et længere forløb. Det kan tage tid at undersøge og opdage hvordan følelsesmæssige vaner eller gamle mønstrer gør at man hænger fast. Samtidig kan det tage tid at fordøje sine nye opdagelser og det kan tage tid at tilegne sig nye måder at være til  i livet på.


ER DU I TVIVL? FØR-SAMTALE OVER TELEFONEN

Måske overvejer du. Du ved ikke helt rigtigt. Måske tænker du over om "det er noget", det, som du går og tumler med. Det kan være, at du tænker om du "bare" skal glemme det. Her kan vi aftale en tid over telefonen, hvor vi taler sammen i 20-30 min, hvor du kan blive afklaret om terapi og din situation lige her og nu. Skriv gerne til mig på mail, så kan vi aftale nærmere.                       Hjertelig velkommen.